Schade? Wat nu?

STAP 1.
Vul met de tegenpartij (indien aanwezig) een schadeformulier in en maak voor zover mogelijk foto’s van de schade.

STAP 2.
Neem telefonisch contact met ons op of kom langs bij ons bedrijf waar een kop koffie op u wacht.

STAP 3.
Wij plannen met u een datum voor het herstellen van de schade en vertellen u over het verdere verloop van de het afhandelen van de schade. Verder verzorgen wij ook de eventuele verdere administratieve en financiële afwikkeling met uw verzekering of die van de tegenpartij.

STAP 4.
U komt uw auto brengen zoals afgesproken en krijgt indien gewenst een leenauto tot uw beschikking.

STAP 5.
Nadat de schade is afgehandeld kunt u uw auto weer ophalen en krijgt u van ons een garantiebewijs mee. Als FOCWA gecertificeerd bedrijf geven wij 4 jaar garantie op de reparatie.

Handig om te weten:

  • Autoschade herstelbedrijf De Lange is een erkend Hyundai schade reparateur dit houd in dat houd onder meer in dat u een speciaal garantiebewijs krijgt waardoor u de fabrieksgarantie op uw Hyundai niet verliest.
  • Mocht u door uw verzekeraar, om wat voor reden dan ook, naar een ander herstelbedrijf gestuurd worden, dan staat u nog steeds in uw recht om de auto bij Autoschade herstelbedrijf De Lange te laten herstellen. Neem hierover contact met ons op dan verzorgen wij het verdere vervolg.
  • Wilt u uw schade niet opgeven aan de verzekering of kan dit simpelweg gewoon niet ook dan ben U aan het juiste adres bij ons.
Schadeherstel de Lange