Ruitvervanging
Een gescheurde voorruit? Dan kunt u bij Autoschade herstelbedrijf De Lange uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw voorruit. Snel en vakkundig wordt de autoruit geplaatst, ongeacht het merk.


Uitdeuken zonder spuiten

Indien u deukjes heeft in uw auto ten gevolge van hagelschade, parkeerschade etc. Dan kunnen deze vaak ook  door middel van uitdeuken zonder spuiten hersteld worden. Een voorwaarde is wel dat de lak niet weggesprongen is. Met als groot voordeel van deze methode dat de auto niet gespoten hoeft te worden en dat levert ook weer een financieel voordeel op.


Airco onderhoud

De airco in de auto is een prachtige uitvinding. Hij zorgt voor minder vochtige en koele lucht in de zomer en in de winter, als het weer wat vochtiger wordt, zorgt hij ervoor dat de ramen minder snel beslaan. Superhandig natuurlijk. Tenminste, zolang hij goed werkt. Want ook een airco heeft onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren.
Onderhoud je de airco niet of nauwelijks? Dan kan dit zorgen voor vervelende geurtjes en verspreiding van ziekmakende deeltjes. En de werking van de airco wordt uiteindelijk minder. Onderhoud aan de airco van jouw auto is daarom geen overbodige luxe. Autoschade herstelbedrijf De Lange helpt je graag verder.

Team Autoschadebedrijf de Lange